Om oss

Professionell tillverkning av termoplast och gummiprodukter.

Eftersom varje situation och kund är unik så behöver även produkten vara det – vare sig det handlar om industrigummi, termoplast, metall, kundspecifika termoplastprodukter eller kundanpassade gummikomponenter.

Därför kan vi på Connecta Industri AB skräddarsy en plast eller gummiprodukt för varje unikt tillfälle. Utöver våra korta produktionstider är vi synnerligen kostnadseffektiva, och måna om att du ska få precis den professionella service du själv vill erbjuda dina kunder.

Vår plast och gummiresa började 1985. Målet var då det samma som i dag – att med personlig engagemang erbjuda högkvalitativa, kostnadseffektiva och kundanpassade produkter för industrier av olika slag. Detta har gjort oss till en internationellt uppskattad aktör, med nöjda kunder inom många olika branscher.

Enligt er kravspecifikation tillverkar vi en gummiblandning för just era unika gummiprodukter. Produktionen sker enligt kvalitetssystemet ISO 9001-2008, och allt kontrolleras i vårt eget laboratorium. Med Connecta Industri AB som samarbetspartner kan du tryggt leverera de gummiprodukter dina kunder behöver – när de behöver dem.

Våra gummiprodukter speglar således hur vi vill ha våra samarbeten. Det ska vara tätt och tryggt. Vill du veta mer? Hör gärna av dig.

Vårt arbetssätt:

 • Att alltid kombinera ledande polymerteknologi med professionell service.
 • Att med nära samarbete hjälpa våra kunder att bättre hjälpa sina kunder.
 • Att med brett sortiment av gummiprodukter leverera en helhetslösning.
 • Kontinuerlig utveckling av våra produkter och tjänster i samklang med kvalitetssystem ISO 9001-2015.
 • Att alltid noga följa rådande lagar och regler, och på så vis säkerställa vårt ansvar för bland annat miljön.
 • Varje kund bemöts med högt personligt engagemang, och varje uppdrag hanteras med decennier av expertis.
Formgummi, industrigummi, termoplast, tillverkning

Våra Värderingar

Våra ledstjärnor är integritet, ärlighet, professionalism, anseende och uppriktighet. Vi värderar noggrannhet och personligt engagemang framför allt och gör detta för att försäkra att våra kunder får alltid bästa möjliga kundstöd och produkt.

 • Snabba Offerter

  Vårt mål är att leverera ditt företag den bästa och snabbaste möjliga servicen, därför ska vi svara på dina förfrågningar inom 8 timmar. Det skall vara enkelt att göra affärer, tid är värdefull!

 • Leveranssäkerhet

  Om du måste vänta på oss, får dina kunder får vänta på dig – det är helt enkelt oacceptabelt ur vår synvinkel, vilket är anledningen till att vi har bland de snabbaste leveranshanteringarna i branschen.

  Leveranssäkerhet

 • Service

  Hos Connecta Industri värderar vi noggrannhet och personligt engagemang framför allt – vi gör detta för att försäkra att våra kunder alltid får bästa möjliga service och produkter.