Övergångskopplingar

Våra högkvalitativa övergångskopplingar och gummimanschetter tillverkas i EPDM-gummi, är noga testade och möter materialkrav för tätningsringar till vatten- och avloppsinstallationer enligt EN 681-1. Med oss som leverantör har du alltid snabb tillgång till lättmonterade EPDM gummi övergångskopplingar. Raka, reducerande eller excentriska övergångskopplingar i många olika dimensioner.

Hög tolerans
Connecta övergångskopplingar är mycket tåliga och klarar en kontinuerlig arbetstemperatur på -30 °C till + 100 °C, samt en temperatur på max +120 °C under en timme.

Pålitliga spännband
Spännbanden på våra övergångskopplingar är korrosionsbeständigt syrafast rostfria, och upplever således kraven enligt EN 1.4401.

Vår erfarenhet och gedigna bredd inom gummitillverkning gör att vi kan garantera lika kostnadseffektiva som högkvalitativa övergångskopplingar och gummimanschetter. Våra produkter speglar således hur vi vill ha våra samarbeten. Det ska vara tätt och tryggt.

Vi är gärna med som stöd genom hela processen – från att designa unika verktyg och prototyper, till att kostnadseffektivisera och säkra kvaliteten vid större produktionsserier.

Vårt gedigna produktutbud innefattar allt från formgjutning, formsprutning och formpressning. Men också gummimetallföreningar och specialanpassade delar med olika elastomera material.

Med våra egna gummiblandningar, samt utifrån dina ritningar eller varuprover, tillverkas formgummi, termoplast eller gummi-metall produkter.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att skräddarsy dina produktbehov och lösa dina utmaningar. Om du vill veta mer om våra tillverkningslösningar eller vill diskutera dina projektbehov, kontakta oss idag!

Vill du veta mer? Hör gärna av dig.