Om oss

Industrigummi

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av tillverkningsmetoder för att tillgodose alla dina formgummi-, industrigummi-, plast- och gummi/plast+metallproduktbehov. Med vårt engagemang för innovation och teknik ligger vi i framkant av branschen när det gäller att tillhandahålla de bästa lösningarna till våra kunder.

Kvalitetsprodukter med effektiva tillverkningmetoder.

Toppmoderna maskiner för precision och kvalitet.

Hög tillverkningskapacitet

Connecta erbjuder omfattande tillverkningsmöjligheter, från kompression, formpressning till formsprutning. Genom att använda toppmoderna maskiner för att säkerställa högsta nivå av precision och kvalitet, vilket säkerställer att alla produkter uppfyller industristandarder. Våra erfarna tekniker och ingenjörer är dedikerade till att tillhandahålla de bästa lösningarna för att passa dina behov.

Engagerad i innovation och teknik

Vi är fast beslutna att tillhandahålla de bästa och mest innovativa lösningarna till våra samarbetspartners. Vi letar ständigt efter sätt att förbättra våra tillverkningsprocesser, med hjälp av den senaste tekniken och moderna maskiner. Vårt engagemang för innovation innebär att vi kan förse våra kunder med produkter och tjänster av högsta kvalitet.

Kvalitetssäkring

Vi tar kvalitetssäkring på allvar. Vårt erfarna team är dedikerade till att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet till våra kunder. Varje produkt inspekteras och testas för att säkerställa att den uppfyller branschstandarderna innan den skickas ut. Vi är stolta över vårt engagemang för kvalitetssäkring och strävar efter att tillhandahålla de bästa lösningarna och produkterna för våra kunder.

Varje metod är skräddarsydd efter de specifika kraven i ditt projekt, vilket säkerställer att du får bästa möjliga resultat.

Vi kan ta fram en gummiblandning som är skräddarsydd efter dina specifika behov, och se till att slutprodukten presterar precis som den ska. Vårt erfarna team, i kombination med avancerade maskiner, gör att vi kontinuerligt kan skapa nya och innovativa gummiblandningar som tål de tuffaste förhållanden.

Vårt engagemang för kvalitet är resolut. Vi använder rigorösa testprocedurer för att säkerställa att alla produkter uppfyller våra standarder innan de levereras. Detta resulterar i robusta produkter som fungerar effektivt.

På Connecta är vi stolta över vår förmåga att tillfredsställa kundernas behov och krav med tillverkningsmetoder som är både effektiva och mångsidiga. För mer information om hur vi kan hjälpa dig, kontakta oss gärna för att utforska hela vårt utbud av möjligheter.

Våra gummiprodukter speglar således hur vi vill ha våra samarbeten. Det ska vara tätt och tryggt. Vill du veta mer? Hör gärna av dig.

Vårt arbetssätt:

 • Att alltid kombinera ledande polymerteknologi med professionell service.
 • Att med nära samarbete hjälpa våra kunder att bättre hjälpa sina kunder.
 • Att med brett sortiment av gummiprodukter leverera en helhetslösning.
 • Kontinuerlig utveckling av våra produkter och tjänster i samklang med kvalitetssystem ISO 9001-2015.
 • Att alltid noga följa rådande lagar och regler, och på så vis säkerställa vårt ansvar för bland annat miljön.
 • Varje kund bemöts med högt personligt engagemang, och varje uppdrag hanteras med decennier av expertis.
Formgummi, industrigummi, termoplast, tillverkning

Våra Värderingar

Våra ledstjärnor är integritet, ärlighet, professionalism, anseende och uppriktighet. Vi värderar noggrannhet och personligt engagemang framför allt och gör detta för att försäkra att våra kunder får alltid bästa möjliga kundstöd och produkt.

 • Snabba Offerter

  Vårt mål är att leverera ditt företag den bästa och snabbaste möjliga servicen, därför ska vi svara på dina förfrågningar inom 8 timmar. Det skall vara enkelt att göra affärer, tid är värdefull!

 • Leveranssäkerhet

  Om du måste vänta på oss, får dina kunder får vänta på dig – det är helt enkelt oacceptabelt ur vår synvinkel, vilket är anledningen till att vi har bland de snabbaste leveranshanteringarna i branschen.

  Leveranssäkerhet

 • Service

  Hos Connecta Industri värderar vi noggrannhet och personligt engagemang framför allt – vi gör detta för att försäkra att våra kunder alltid får bästa möjliga service och produkter.