Formgummi- industrigummi, termoplast

Kundspecifika produkter

Vi arbetar med många olika typer av gummi, termoplast och metallmaterial för att kunna tillverka kundanpassade produkter med hög kvalitet. Vår unika produktionsteknik gör dessutom att vi alltid erbjuder:

  • Snabb och kostnadseffektiv tillverkning.
  • Personlig service och god marknadskännedom.

Connecta är en ledande leverantör av kostnadseffektiva gummi-, plast- och metallprodukter. Vi är specialiserade på att använda innovativ teknik och tillverkningsprocesser för att skapa högkvalitativa produkter som är skräddarsydda för att möta individuella kundbehov.

Vår expertis inom optimeringsteknik gör det möjligt för oss att leverera kostnadsbesparingar utan att kompromissa med kvaliteten. Dessutom är vi fast beslutna att leverera våra tjänster i tid så att dina projekt kan hålla sina tidsfrister. På Connecta är vårt uppdrag enkelt: Att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet i kombination med oöverträffad kundservice till de mest konkurrenskraftiga priser. Vår vision är att varje kundupplevelse med Connecta ska vara sömlös, effektiv och trevlig – att tillhandahålla lösningar som överträffar förväntningarna varje steg på vägen!

Connectas produkter är utformade för att möta specifika prestandakrav som ställs av branschen. Vi använder ett brett utbud av material som gummi och plast, från ledande tillverkare för att skapa produkter som är hållbara och kommer att hålla upp till de mest extrema miljöförhållanden. Produkterna kontrolleras för att säkerställa ställda kravspec. Dessutom strävar vi efter att leverera varje beställning inom rimliga tidsramar, vilket gör det möjligt för våra kunder att uppfylla sina tidsplaner.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att skräddarsy dina produktbehov och lösa dina utmaningar. Om du vill veta mer om våra tillverkningslösningar eller vill diskutera dina projektbehov, kontakta oss idag!

Connecta erbjuder formtillverkade termoplast och gummiprodukter enligt ritningar eller varuprover efter din kravsspecifikation.

Vi är gärna med som stöd genom hela processen – från att designa unika verktyg och prototyper, till att kostnadseffektivisera och säkra kvaliteten vid större produktionsserier.

Vårt gedigna produktutbud innefattar allt från formgjutning, formsprutning och formpressning. Men också gummimetallföreningar och specialanpassade delar med olika elastomera material.

Med våra egna gummiblandningar, samt utifrån dina ritningar eller varuprover, tillverkas formgummi, termoplast eller gummi-metall produkter.

Vill du veta mer? Hör gärna av dig.